SBS Arşivi, SBS Hazırlık, SBS Konu Anlatımları, SBS Deneme Sınavları, 2010 SBS, SBS Matematik, SBS İngilizce, SBS Türkçe, SBS Sosyal Bilgiler, SBS Fen ve Teknoloji

Tam Görünüm: 2008 SBS Puanlarımızı Paylasalım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İlk defa yapılan 2008 sbs sınavında aldığımız puanları burda paylaşıyoruz....sınıfımızı belirtmeyi unutmuyoruz....
geçen yıl 6 da girdim 325 aldım nasıl...busene 7 de daha fazla bekliyorum...
bende 425 aldım 7. sınıf ta... pek çalışmadım...ama bu sene biraz çalışıyorum...ingilizceden zorlanıyorum burdaki dökümanlar güzel ama...teşekkür...
Ben geçen sene 7'deydim sbs puanım 489.282 bana göre çok düşük ama fenden 3 soru gerçekten kazıktı. Bu sene daha fazla bir puan bekliyorum. Acaba hangi liseye gidicem???
7.sınıfta yaptığım puan 444
444 7.sınıf 2007
(30-03-2009 12:47 )snvkoliq Yazılan: Sevgili Ziyaretçimiz Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Sadece 1 Dakikanızı Ayırıp BURADAN Üye Olunuz.Ben geçen sene 7'deydim sbs puanım 489.282 bana göre çok düşük ama fenden 3 soru gerçekten kazıktı. Bu sene daha fazla bir puan bekliyorum. Acaba hangi liseye gidicem???

puanın güzel...bulunduğun il ve istediğin okula göre değişir...
ben 432 almıştım fakat dp kaldırılınca 428 e düştü 1.5 ay sonra gireceğim sınavda daha yüksek almalıyım
(18-04-2009 20:45 )makaveli Yazılan: Sevgili Ziyaretçimiz Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Sadece 1 Dakikanızı Ayırıp BURADAN Üye Olunuz.ben 432 almıştım fakat dp kaldırılınca 428 e düştü 1.5 ay sonra gireceğim sınavda daha yüksek almalıyım

evet davranış puanı kalkınca bazı puanlarda düşme oldu...ama iyi bir lise kazanmak için biraz daha çok çalışman lazım...iyi şanslar....
ben sbsden düşük aldım 407
(04-05-2009 21:45 )hüsnegül Yazılan: Sevgili Ziyaretçimiz Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Sadece 1 Dakikanızı Ayırıp BURADAN Üye Olunuz.ben sbsden düşük aldım 407

biraz daha çalışman lazım...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler